NOWY TARG POGODA
Post Type Selectors

Stanowisko zarządu NKP Podhale w sprawie trenera Grzegorza Hajnosa

Dnia: środa 30 listopada 2022, Autor: Maciej Zubek

Zarząd Nowotarskiego Klubu Sportowego „Podhale” Nowy Targ oświadcza, iż mimo niezadowalających wyników sportowych osiągniętych w rundzie jesiennej sezonu 2022/2023 rozgrywek III Liga gr. IV PZPN przez pierwszy zespół NKP Podhale, pozytywnie ocenia pracę pierwszego Trenera zespołu, akceptuje metody szkoleniowe i udziela pełnego wsparcia w dalszej pracy.

Zarząd Klubu NKP Podhale Nowy Targ przeanalizował dostarczone przez sztab szkoleniowy raporty z przeprowadzonych zajęć treningowych, spotkań ligowych, indywidualnych statystyk zawodników w okresie ostatnich 4 miesięcy oraz zapoznał się z problematyką funkcjonowania pierwszego zespołu.

Zarząd Klubu NKP Podhale Nowy Targ po zapoznaniu się z wyżej wymienionymi materiałami oraz po przeprowadzeniu rozmów z zawodnikami ogłosi listę transferową najpóźniej do dnia 10 grudnia 2022 r oraz rozpocznie działania w kierunku dokonania kilku korekt na poszczególnych pozycjach celem utrzymania drużyny w rozgrywkach centralnych PZPN tj. III Liga.

Zarząd Klubu NKP Podhale Nowy Targ.

No Comment.